Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ανδρική φροντίδα


Το δέρμα μας είναι ο καθρέπτης της υγείας του σώματός μας. Το άγχος, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι δυσμενείς συνθήκες του περιβάλλοντος, ταλαιπωρούν καθημερινά την επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Το ανδρικό δέρμα έχει διαφορετική σύσταση σε σχέση με αυτό των γυναικών. Είναι περίπου 20% πιο παχύ και πιο λιπαρό.
Γι΄αυτό οι ανάγκες περιποίησής του είναι διαφορετικές.
Για τον άνδρα προτείνουμε αγνά φυτικά και βιολογικά προϊόντα, αυστηρά ελεγμένα και πιστοποιημένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη ποιότητα των συστατικών τους και την ασφαλή τους χρήση, απο σειρές σχεδιασμένες για χρήση από όλη την οικογένεια.
Επιλέξαμε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την ανδρική επιδερμίδα που την προστατεύουν την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα τη διατηρούν λεία και ελαστική, καταπολεμώντας την αφυδάτωση και καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος.
Προϊόντα φιλικά προς το δέρμα χωρίς χημικά ή γεννετικά τροποποιημένα συστατικά, συνθετικές χρωστικές, αρωματικές ουσίες και συντηρητικά ή διάφορες άλλες τοξικές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό και το περιβάλλον.
Επιλέξτε το κατάλληλο για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας προϊόν, από τις σειρές:
- bioeath. Με Aloe Vera, οργανικά έλαια βοτάνων και αντιοξειδωτικές ενώσεις βιταμινών.
- bioplasis. Από μαστιχέλαιο Χίου, ελαιόλαδο, σησαμέλαιο, σιτέλαιο, σογιέλαιο, χυμούς φρούτων, δημητριακά, βότανα και αλόη και με τη πιστοποίηση του Ιταλικού ινστιτούτου βιολογικής καλλιέργειας AIAB-ICEA.
- Corine de farme. Δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά με θαλάσσιο κολλαγόνο, εκχυλίσματα φυκιών, σόγιας και γκουαρανά, χωρίς parabens, χρωστικές ουσίες, polyxynthanol και αλκοόλ.
- logona. Με υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αποστάγματα φυτών, προερχόμενα από τη βιολογική καλλιέργεια και κατεργασία και πιστοποιημένα από τους οργανισμούς BDIH και OKOTEST.
- urtekram. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 στη Δανία και είναι πρωτοπόρος στα βιολογικά καλλυντικά. Τα προϊόντα της σήμερα διατηρούν τη ποιότητά τους, χρησιμοποιώντας τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον και χωρίς να κάνει πειράματα σε ζώα.
- σειρά Lepo από την ιταλική εταιρία Pedrini cosmetici srl, πρωτοπόρο στη παραγωγή βιολογικών και φυτικών καλλυντικών. Περιέχουν λάδι βιολογικής καλλιέργειας, φυσικά εκχυλίσματα από λάδι Nimfea, Aloe, λάδι καρύδας, βούτυρο cacao, βιταμίνες Α και Ε. Δερματολογικά ελεγμένες, κλινικά δοκιμασμένες, να μην προκαλούν αλλεργίες, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
- amalthia. Από λάδι ελιάς και αγριοκρεμμύδα Κρήτης κατάλληλο για τριχόπτωση και δερματικά προβλήματα.  Τα βασικά συστατικά του είναι αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αγριοκρεμμύδα.
- naturado bio for men Πλήρης σειρά ειδικά μελετημένη για το απαιτητικό ανδρικό δέρμα που ταλαιπωρείται από το ξύρισμα, τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και το σύγχρονο τρόπο ζωής. Η σειρά βασίζεται στο έλαιο tamanu, ένα έλαιο που εξάγεται μέσω ψυχρής πίεσης από το ιερό δέντρο των Maoris.Το συγκεκριμένο συστατικό είναι γνωστό για τις αναπλαστικές, επουλωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητές του ενώ ταυτόχρονα έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου