Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τροφές που προκαλούν σπυράκια

Η πρώτη και κύρια τροφή που προκαλεί σπυράκια είνα
ι τα
τηγανιτά.
Τα είδη των λιπών που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία του δέρματος μας. Τα περισσότερα εμπορικά  τρόφιμα είναι τηγανισμένα σε βιομηχανικά επεξεργασμένα υγρά λίπη και έλαια, όπως η σόγια, το καλαμπόκι, ο ηλιόσπορος και ο βαμβακόσπορος . Αυτά τα λίπη ενεργούν όπως το πλαστικό στο σώμα μας, και  είναι πολύ επιζήμια για την υγεία του δέρματος.
Παράδειγμα τέτοιων τροφών :


  • πατάτες τηγανητές
  • λουκουμάδες
  • Κινέζικα Fast Food
  • κοτόπουλο τηγανητό
  • Δαχτυλίδια κρεμμυδιού
Η ζάχαρη. Ο μέσος άνθρωπος που ζει στον δυτικό κόσμο καταναλώνει περίπου 125 κιλά ραφιναρισμένης ζάχαρης κάθε χρόνο. Γνωρίζατε ότι η ζάχαρη είναι δηλητηριώδες για το σώμα και ότι οδηγεί άμεσα ή έμμεσα διάφορα προβλήματα υγείας και ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου και της ακμής;
Τρόφιμα με ζάχαρη που προκαλούν σπυράκια:
  • καραμέλα
  • σόδα
  • παγωτά 
  • μπισκότα
  • σιτηρά 
Τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες.
Ο πιο σημαντικός υδατάνθρακας είναι η γλυκόζη. Όλοι οι υδατάνθρακες τελικά μετατρέπονται σε γλυκόζη, η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε γλυκογόνο για αποθήκευση στο σώμα.

Πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα που προκαλούν σπυράκια:
  • Ρύζι (λευκό και μαύρο)
  • ζυμαρικά
  • ψωμί




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου