Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

5 όπλα ενάντια στα σπυράκια




Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 5 “όπλα” ενάντια στα σπυράκια. Βασικά πρόκειται για 5 καθημερινές συνήθειες που πρέπει να αποφύγουμε ή να ξεκινήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τα σπυράκια.
 

1.Πλήσυμο: πρέπει να πλένουμε το πρόσωπο μας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μην πληγώνουμε το είδη πληγωμένο από τα σπυράκια πρόσωπο μας.

2.Ζώνη-Τ: Η Ζώνη-Τ του προσώπου μας, δηλαδή το μέτωπο, η μύτη και το πιγούνι μας, είναι οι πιο λιπαρές περιοχές που συνήθως συγκεντρώνονται τα περισσότερα σπυράκια. Για αυτό πρέπει να καθαρίζουμε προσεκτικά τις περιοχές αυτές με μη λιπαρά καθαριστικά.

3.Νερό: Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού μπορούν να εξαλείψουν τα σπυράκια και την εμφάνιση τους.

4. Διατροφή: Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά! Αντικαταστήστε τις σοκολάτες και τα λαδερά φαγητά με αυτά. Επίσης κρατήστε μια λίστα με τα φαγητά που σας προκαλούν σπυράκια και αποφύγετε την κατανάλωση τους.   

5.Άγχος: Αποβάλετε το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Βρείτε χρόνο για βόλτες, για περπάτημα ή κάποια αθλητική δραστηριότητα. Το άγχος λειτουργεί εναντίων σας και φυσικά είναι μια από τις αιτίες που εμφανίζονται τα σπυράκια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου